Till skillnad från förra hösten så är det nu äntligen dags för en riktig biosäsong igen! Många är de uppskjuta filmerna som äntligen får premiär på den vita duken! Då de mindre påkostade rullarna gått direkt till streaming så har man sparat på det bombastiska, explosiva och episka! Så nu smäller det ordentligt!

Poddens två filmnördar Fredrik & Florian peppar på ordentligt med sin alldeles egna peppskala! Vilka är de viktigaste och bästa filmerna i höst egentligen? Detta får ni så klart svar på! Det blir emigrerande svenskar, en besatt journalist, Keanu Reeves tillbaka i högform, hungriga zombies och massa massa mer!

Tv-hösten är inte heller den bortglömd där både monsterdräpande riddare och maniska seriemördare tar plats!

Så filmälskare, detta avsnitt är till er!

Medverkande:
Fredrik ver2.1 Florian ver2

med gästande kommande storstjärnan Caspian Fornänger:
Caspian

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399