Vem mördare Olof Palme? Eller JFK för den delen? Landade vi verkligen på månen? Och är du helt säker på att jorden verkligen inte är platt? Konspirationsteorierna runt om i världen är många och fascinerande! En hel del stämmer, de flesta inte, och många vet vi faktiskt inte än i dag om de är sanna eller inte!

I detta avsnitt så ger sig Geekpoddens panel i kast med några av de konspirationsteorier som florerar runt om i böcker, på nätet och bland myterna! Det blir hemliga ordnar, parallella universum och döda kändisar som kanske inte är döda. Eller levande kändisar som kanske visst är döda!

Innan ni lyssnar på avsnittet, glid gärna på följande mystiska länk!
https://www.youtube.com/watch?v=DZfKAFiPDqU&feature=youtu.be

Hmmm. Vad handlade det där om egentligen?

Häng med Erik, Fredrik och Gustav så får ni svaren!

Medverkande
Fredrik Fornänger
Erik Svensson
Gustav Mattsson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399