Biovåren är igång och med den kommer en jäkla massa trailers. I veckans avsnitt kollar vi lite extra på de trailers som poppat upp till storfilmerna Ant-Man & the Wasp, Deadpool 2, Venom och dessutom smyger sig en speltrailer in i form av Red Dead Redemption 2. Dessa synar vi lite extra och placerar ut dem på en “pepp-skala”.

Vi passar även på att göra en fet update på filmer, serier och spel vi avverkat den sista tiden. Så räkna med en jäkla massa tips i alla dessa genres. Vad sägs t.ex om nya God Of War? Säsong 2 av Westworld? Marvels Jessica Jones som också den är tillbaka för en andra säsong? Peka och klicka-liret Thimbleweed Park? Eller kanske lite retrofeeling med metroid-vania-doftande spelet Song of The Deep? Ni ser, det finns lite att gotta ner sig i.

Häng med Florian, Andreas, Filiph och Magnus i veckans avsnitt av GeekPodden!

Medverkande

Magnus Sörensen
Andreas Pettersson
Florian Linblom O’Hara
Filiph Johansson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399