Kommer ni ihåg den där hoben (eller hobbiten som det heter numera) vid namn Frodo? Eller Bilbo för den delen? Hur mysigt de hade det i Fylke innan Gandalf skickade ut dem på galna äventyr med Orcher, galna Trollkarlar, högfärdiga alver samt lite drakar och ringar! Allt samman i den underbara världen kallad Middle-Earth!
Nu tar vi er tillbaka till den världen, för tro inte att det är slut på episka historier och svärdsfighter riktigt än. Tvärtom! Världen expanderar allt mer och detta är bara början! Vi snackar nya tv-spel, brädspel, böcker och givetvis den kommande superstora tv-serien!

Till ert förfogande står fantasyälskaren Fredrik Fornänger, den smygande Tolkienfanatikern Filiph Johansson och litteraturlajvaren Jonas Larsson! Det blir ”extra allt” som man hade sagt om Middle-Earth var en eftertraktad måltid på det lokala gatuköket!
Dessutom blir det nyheter, så gillar man Hello Kitty, Spider-man eller Game Of Thrones så kommer man också få sitt!

Välkomna till Middle-Earth!

Medverkande:
Fredrik Fornänger
Filiph Johansson
Jonas Larsson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399