Vi har med raska steg trampat rakt in i 2018, men 2017 innehåller väldigt mycket värt att ta med i ryggsäcken inför framtida strapatser! I säsongens andra avsnitt så har panelen blickat bakåt och plockat fram sina favoriter bland film, tv, tv-spel och en och annat brädspel!
Gustav är hänförd av att 2017 var fantastiskt ur skäckfilmsperspektiv, Filiph ler glatt över att få ha smugit runt i Overwatch, Magnus förklarar sin kärlek till senaste Thor och Fredrik chockar alla genom att placera Game of Thrones först på andra plats på sin tv-lista!

Dessutom blir det en massa nördig info kring allt som nämns, viner från Midgård och het diskussion kring den senaste nyheten från Star Wars universumet! Jisses vilket avsnitt!

Nu kör vi!

Medverkande:

Fredrik Fornänger
Magnus Sörensen
Filiph Johansson
Gustav Mattsson

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399