GeekpoddenVem

 

När vi kastar oss in i spelens värld och tar oss an äventyr av olika slag, tänker vi då på vem vi egentligen är? Vilka sorts karaktärer återkommer vi oftast till när det finns flera olika att välja på? Vilka är spelvärldens mest ikoniska karaktärer? Och kanske den största frågan för oss när vi spelar in detta avsnitt, vilka av alla spelvärldens karaktärer är mest lika oss själva? Vem identifierar vi oss mest med?

Magnus och Filiph freestylar järnet när fokus läggs på spelnyheter och spelkaraktärer. Kommande storspel som God Of War, Red Dead Redemption 2, Spider-Man, remastern av Secret Of Mana och nyversionen av det fantastiska Shadow Of The Colossus ligger runt releasehörnet, så dessa avhandlas givetvis!

Vilka är era favoritkaraktärer och varför? Lyssna och delta i diskussionen genom att kommentera på Facebook eller via mail!

 

Magnus Sörensen / Magnus Sorensen

Magnus Sörensen / Magnus Sorensen

 

Medverkande

Magnus Sörensen

Filiph Johansson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399