Det fanns en tid då arkadspel och flipper fanns överallt. Idag är det mer begränsat. Lite läskigt begränsat. Vi måste ta oss till Göteborg för att komma åt ett ställe där det fortfarande satsas rejält och faktiskt funkar, nämligen Spelhuset i nöjesparken Liseberg.

Hur står sig Spelhuset idag? Är det bara en massa gamla och daterade spel eller hänger de med i tiden? Får Fredrik äntligen chansen att testa Game Of Thrones i flipperversion? Kommer Magnus trotsa sitt racingspelbojkott och testa något på plats? Vem är bästa på airhockey? Kommer de någonsin hitta ut ur Spelhuset? Kommer de vilja hitta ut ur Spelhuset?
MEDVERKANDE:
Magnus Sörensen
Fredrik Fornänger

IMG_1489 IMG_1495 IMG_1498 IMG_1500 IMG_1485 IMG_1484 IMG_1502

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399