GeekPodden rivstartar en ny säsong med att inte bara ösa ur sig nyheter, utan att också närma sig den magiska avsnittsgränsen 300, något som kommer kunna avnjutas under en live show på Olearys i Trollhättan. 26:e Februari kl 18.00, en massa goa ämnen, en härlig quiz och det är helt gratis!

Så… reklamen avklarad!

I veckans avsnitt kikar vi på nyheter kring Fallout och Full Throttle i tv-serieform. Vi synar Marvels senaste år (tv-serierna och filmerna) och peppen kring spelsamarbetet mellan Hidetaka Miyazaki och George R.R. Martin växer något enormt!

Dessutom har Fredrik grottat ner sig rejält i Stranded Deep och Magnus testar spel ihop med sin treåriga son!

Och just det… akta er för kokosnötter…

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399