Skräck har funnits lika länge som människan. Skräckfilm lika länge som själva filmen. Behovet att bli rädd och av att skrämmas finns inbyggt i de flesta av oss. Men varför gillar vi bli rädda? Och hur har vi skrämt varandra på film  genom historien egentligen?
Geekpoddens panel ger sig denna vecka i kast med skräckfilmsgenrerna och dess historia! Det blir en skräckfilmsresa som tar avstamp i legendariska “Nosferatu”, fortsätter genom 40-talets monster-era, 50 talets sci-fi skräck, resten av årtiondena och landar tillslut i nutidens remake-period.
Här snackas Alien, Mondofilmer, Zombies, Wes Craven, Den onda dockan och självklart Braindead! Med mera!!!
Så följ med vår skräckpanel på en härlig skräckresa! (Om du vågar!)
MEDVERKANDE:
Fredrik Fornänger
Erik Svensson
Gustav Mattsson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399