Det blir inte så mycket högre höstmysfaktor än att landa under filten en regnig kväll för att ge sig hän åt en efterlängtad film. Stuva ned sig i biosalongen med popcorn går också under höstaktiviteter! För hösten är verkligen filmens högsäsong!

Men vad ska man titta på då? Var lugna! Fredrik & Florian guidar er genom 2022 års filmhöst. Här har vi allt från storslagna äventyr, dödskramande skräck, tuffa superhjältar och gripande draman! Och just denna höst släpps väldigt mycket bra svenskproducerad film!

Så på med 3D-glasögonen, fyll bägaren med rödvin, poppa popcornen! Nu kör vi!

Medverkande:
Fredrik ver2.1 Florian

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399