GeekPoddens spelduo Magnus och Andreas fortsätter tåget med sitt lilla DLC i form av Griniga Gamla Gamers #2. Ett mäktigt avsnitt inte bara i längd utan även i ett matigt innehåll som rör sig runt bland den senaste tidens mässor och utannonseringar från spelvärlden. Hur funkar det nu utan E3 och alla de separata presentationerna som ploppar upp runt oss?

Rapporter från Summer Game Fest, Ubisoft Forward, Xbox Games Showcase, GamesCon, Nintendo Direct m.m.

Det är ändå ett bra gäng intressanta titlar som dykt upp under den senaste tiden. Några som släpps inom kort och några vi kommer få längta efter ett bra tag framåt.

Vad har vi att se fram emot? Hur har de gått för de senaste storspelen? Vad spelas just nu? Har vi lyckats pricka av fler spel från vår växande backlog? Vilka är månadens retrospel? Och hur ser det ut med månadens Gaming-öl?
Ni ser, många frågor kräver många svar, vilket vi sitter på i veckans vassa avsnitt av GeekPoddens Griniga Gamla Gamers.

Lyssna via Spotify, iTunes, valfri podcast-app eller direkt på www.geekpodden.se

 

MEDVERKANDE

GeekPodden: Griniga Gamla Gamers Magnus Sörensen Andreas ver1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399