Att titta på film ihop är något speciellt. Att titta på film med barn är något helt annat. För dem är allt så nytt, som ett stort äventyr. Ett äventyr man gärna drar iväg på igen, fast som vuxen. Magnus, Florian och en helt ny röst i Peter Thiger (en trogen lyssnare med stor kunskap och härligt nördig inställning) kollar in filmerna de skulle vilja se med sina barn.

Vilka filmer såg man egentligen själv när man var yngre? Finns det filmer ifrån den tiden man vill visa för sina barn så gärna att det bara kliar i fingrarna? När är rätt tid att visa dem och vilka ska man kanske undvika? Häng med när vi kastar oss mellan Goonies, Harry Potter, Mästarna, Pippi och en massa annat. Dessutom blir det ett gäng oplanerade avstickare.. precis som det ska!

 

Haka på!

Medverkande:
Magnus Sörensen Florian ver2

 

med vår eminenta gäst Peter Thiger
Peter Thiger

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399