Har man en gång gjort en hit i filmvärlden så dröjer det inte länge förens en uppföljare är på gång! Fansen vill ha mer, producenterna vill ha mer och skådespelarna vill så klart reprisera sin succékaraktär! Långt ifrån alla håller måttet, men väldigt många hanteras varsamt av filmskaparna och blir bättre än föregångaren!

Under 2021 släpps över 30 stycken uppföljare och filmfantasterna Fredrik & Florian plockar peppar för vilka som absolut inte får missas! Och det är en del! Så häng med till spökhus, självmordsplutoner och hissnande jakter i skyn! Det blir Ghostbusters, Matrix, Spider-man och mycket mycket mer! Vi kör självklart med den högst subjektiva peppometern!

Och missa för guds skull inte Florians berättelser om när han blev dissad av Shia LaBeouf och kramad av Kirsten Dunst!

Så hang on!

 

Medverkande:
Florian ver2 Fredrik ver2.1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399