Ja som titeln säger så är det spridda skurar av ämnen i veckans avsnitt utav GeekPodden.

Trion Magnus, Andreas och Frille, drar sig till Göteborg för att besöka den sprillans nya Ölstudion. Bland humle, malt, jäst och vatten bevittnar de en milstolpe i svensk ölhistoria i denna specialbutik.

Dessutom simmar gänget runt i den sista tidens nyheter på film, spel och seriefronten. Vad sägs t.ex om David Finchers nya serie för riktiga filmnördar? “Gratis är gott” säger Frille och syftar på vad? Kommer Molly Sandén röra om i Hollywoodgrytan? Hur spännande vore det med en tv-serie, baserat på ett spel, om en pandemi, mitt i en verklig pandemi?

Frågorna är många och efter avsnittet har i alla fall GeekPodden svarat på dem!

Medverkande:
Magnus Sörensen Andreas ver1 Filiph ver3

Written by GeekPodden