När säsongen för 2020 drar igång finns det inget mer rätt än att genast be sig bakåt i tiden. GeekPodden samlar sju tappra själar för att sammanfatta det bästa och mest minnesvärda från det gångna året.

“Q” levererar det allra senaste och mest intressanta från rollspelsvärlden, Magnus kollar ställningarna kring tvspelens svårhetsgrader, Filiph har tagit av sin kimono och klarat Sekiro, Frallan har fastnat för The Boys, Gugge slår volter över att Dan Gilroy följt upp den mörka Nightcrawler med den mycket intressanta Velvet Buzsaw, Florian är tveksam till den amerikanska tolkningen av Ruben Östlunds “Turist” och Erik gör en Houdini mitt i avsnittet!?

Dessutom dikussioner kring människoätande kopieringsmaskiner och vilken pungkulla som är Arnold Schwartzenegger och vilken som är Sylvester Stallone.

Häll upp något gott att dricka, luta dig tillbaka och förberedd dig på en lååååångt avsnitt, för det är mycket som ska behandlas.

Lyssna via valfri podcast-app, Acast, iTunes eller på www.geekpodden.se

 

Medverkande:

Magnus Sörensen Florian ver2 Fredrik ver2.1 Erik ver1 Filiph ver3 Gustav ver2 och “Q”!

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399