Ibland händer det att vi utsätts för en riktigt läskig film. En film som dröjer sig kvar och i värsta (bästa?) fall leder till mardrömmar! Oftast finns det något eller någon i den filmen som är orsaken till denna skräck! En karaktär som vägrar lämna näthinnan utan dansar där i mörkret när vi sluter våra ögon. Vi snackar så klart om en riktigt ikonisk skräckfilmskaraktär!

I detta avsnitt så tar skräckens lärjungar Fredrik, Erik och Gustav på sig uppdraget att plocka fram de absolut otäckaste, hiskeligaste och bästa skräckfilmskaraktärerna! Från filmens begynnelse och en slemmig Nosferatu till dagens mordiska Annabelle! Vad gör dessa ikoner så otäcka. Hur har de påverkat genren? Varför skrämmer de oss?

Allt detta och mycket mer får ni svar på i säsongens läskigaste avsnitt!

Häng med! (om ni törs!)

 

MEDVERKANDE:
Erik ver1 Fredrik ver2.1 Gustav ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399