Vi njuter för tillfället av snödroppar, fågelkvitter och hundbajs som kommer fram i tö. Men inom kort är sommaren över oss, precis som medföljande fästingar och getingar. Det är också säsongen för massvis av premiärer på den vita duken! Geekpodden har samlat in allt värt att nämna och ger er allt ni behöver veta under ca en timma!

Våra film och tv-experter Fredrik och Florian plockar fram de allra finaste kakorna åt er! Det blir allt från lejonkungar, mördande dockor och spindelhjältar till inlåsta mutanter, urspårade torpeder och jätteödlor!
Panelen följer även upp peppavsnitttet #182 och analyserar hur rätt man peppade förra gången.
I bakgrunden hörs även en skönsjungandes 1-åring!

 

MEDVERKANDE:
Florian ver2 Fredrik ver2.1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399