Vår serie ”Tidsresan” beger sig ända tillbaka till tidens begynnelse, då jorden plötsligt uppenbarade sig i Universum! Vi hänger kvar där ända fram tills människorna knackar på dörren. Det är med andra ord ett otroligt lååååångt tidsspann som vi kikar på genom våra popkulturella glasögon! Hur har våra filmskapare tagit sig an urtiden, vilka tv-spel om kritaperioden finns det och vilka dinosaurieliknande brädspel saknas i våra hyllor? Vår panel kommer ge er svar på detta!

 

För att ta sig an uppgiften att analysera alla dessa miljarders av år så har vi självklart en sylvass panel! Vår dödsexpert Erik ger oss filmperspektivet, Filip tv-spelens synvinkel och vår gäst Andreas Isberg har brädspelen i fokus! Guide för avsnittet är Fredrik, som givetvis får in lite referenser från ”Game of Thrones”.

 

På med tidsdräkten! Nu drar vi!

 

Medverkande:

Fredrik ver2.1 Filiph ver3 Erik ver1

Gäst:
Andreas Isberg

Konstnär avsnittsbild:

Jonas ver4

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399