Som en hyllning till den nyss bortgångne Stan Lee så pratar Geekpodden om Marvel och Lees arbete med detta universum!  Vad har Marvel betytt för oss, för popkulturen och för hela världen? Vad hade Stan Lee som ingen annan hade?
Barndomsminnen, nostalgi, eufori blandas med reflektioner kring både serietidningarna och filmerna.

Panelen består av Filiph (som numera kallar sig Tolkien-expert istället för smyg-expert) som dessutom berättar om sina fortsatta äventyr i Red Dead Redemption, samt Erik som älskar döden i alla dess former.

Häng med! Eller som Wolverine hade sagt: “If you cage the beast, the beast will get angry.”

 

Erik ver1 Filiph ver3

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399