Dessa ständigt aktuella superhjältar. Numera är det nästan en oskriven regel att det ska komma ett antal superhjältefilmer varje år. Marvel och DC slåss om att pumpa ut pengako efter pengako. Kvalitet finns det massor, men även riktiga lågvattenmärken. Marvels cinematiska universum är det största och mest välplanerade universum i filmens historia.

Men det fanns en tid innan Marvels succétid. En tid då filmer mest gjordes för att få ut något av licenser man satt på. Den tiden tar vi oss en titt på i veckans avsnitt av GeekPodden.

Magnus och Florian synar filmerna utanför Marvels cinematiska universum. X-men, Spider-Man, Ghost Rider, Fantastiska Fyran, Howard The Duck och Generation X är bara några av de filmer det kikas lite extra på. Det blir också snack om en ny succéfilm på bio i och med Sonys Venom. En film som Florian hyllar!

Dessutom reser vi tillbaka i tiden för att casta om en Avengersfilm. För hur hade Avengers castats om den spelats in på 90-talet? Arnold Schwartznegger som Thanos? Keanu Reeves som Doctor Strange? Vi tävlar om vem som kan ge bästa förslagen till varje roll. Detta med Andreas Pettersson som avgörande superhjältedomare.

MEDVERKANDE:

Magnus Sörensen Florian ver2 Andreas ver1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399