SMHI beskriver hösten som den årstid där dygnsmedeltemperaturen är fallande och ligger mellan 0 och 10 grader. Ordet höst kommer betyder skörd, där det viktigaste är att samla in! Så för att hylla hösten har Geekpodden i detta avsnitt skördat ordentligt! Vi har samlat in de bästa godbitarna från film och tv-hösten och ger er allt ni behöver veta under cirka en timma!

 

Våra film och tv-experter Fredrik och Florian plockar fram de allra finaste russinen åt er! Och vilka russin! En grymtande Tom Hardy, Dolph Lundgren som fiskgud, Rolf Lassgård som jagar vidare och mystiska El Royal!

Vi får även en fortsättning från avsnitt #179 där Florian ger mer detaljer från födelsedagsfesten med Sylvester Stallone!

 

MEDVERKANDE I VECKANS AVSNITT:

Fredrik ver2.1 Florian ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399