I somras medan GeekPodden hade semester, fick Magnus “feeling”. Han drog till Göteborg för att träffa ett par goda vänner. I samband med detta spelades det in ett avsnitt till GeekPodden. Vännerna som medverkar i avsnittet är inga andra än musikerna Jimmie Rudolfsson och Marcus Bohm, som för ett par år sedan hade popbandet Crossing Memory Lane tillsammans med Magnus. Detta blev en slags reunion där nörderi och eufori gick hand i hand, vilket hörs i diskussionerna.

Tanken var att avsnittet skulle handla om en djupdykning ner i vad passion och nörderi verkligen är för oss, samt hur samlande hänger ihop med detta. Passionerade som vi är fastnade vi istället på varenda ämne vi gick in i och kom kanske inte så långt i vår fördjupning av det hela. Men en jäkla massa intressanta diskussioner om en himla massa blev det! Musikdokumentärer, Elvis Presley, Hajen, Star Wars, Marvel, Universal Monsters, Kiss, “feel-good”-filmer, Tom Petty, Zelda, Beatles, musikalen Hamilton, Spindelmannen, Stephen King och en hel del annat.

Häng med oss bakåt i tiden till en solig sommardag på en uteservering i Göteborg. (Hur gick det när Marcus försökte buda hem en haj förresten? Svaret hittar ni i avsnittet!)

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399