GeekPodden utsätter sig i detta avsnitt för ett Megagame, ett för Sverige relativt nytt spelfenomen. En blandning av rollspel, brädspel, social interaktion och lite lajv blandas i en mixer tillsammans med kaos, kriser och ond bråd död.

Det ska nämligen spelas ”Watch the Skies”! I en inte alltför avlägsen framtid ställs jordens nationer för det faktum att utomjordingar inte bara existerar, de har även börjat dyka upp på flera av planetens hörn. Varje nation, bestående av fyra spelare, skall därefter på bästa sätt navigera genom världens alla problem, utan att orsaka för mycket kriser och undergång!

GeekPodden bidrar i denna spelsession med inte mindre än tre lag:
Fredrik, Emil, Patric och Jonas tar sig an den sovande björnen Ryssland. Magnus, Filiph, Andreas och Florian representerar det fredliga Japan. Erik och Gustav, med hjälp av John Thornblad och Daniel Andersson, tar på sig rollen som världspolisen USA.

Mikrofonen har under spelets åtta timmar fångat upp små ögonblick som sedan blivit detta entimmesavsnitt! Vad som händer? Ja det får ni höra själva, men vi kan garantera att alla inte kommer levande ut på andra sidan!

 

 

MEDVERKANDE I VECKANS AVSNITT:

Patric ver1Jonas ver4

 Filiph ver3Gustav ver1 Erik ver1 Emil ver3 Magnus Sörensen Fredrik ver2.1 Florian ver2

Andreas ver1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399