Nu är det dags! GeekPodden sätter tänderna fotbolls-VM! Vi är nördiga när de kommer till så otroligt mycket. Nördiga för att vi älskar så himla många olika saker. Passion är ett starkt och fint ord. Ett ord som summerar hur vi alla ställer in oss inför världens största fest.

Magnus, Florian, Christof och Frallan kastar sig in i fotbollens värld för att reda ut allt du undrat inför den stundande turneringen. Hur står sig det svenska landslaget? Vilka lag klarat av att gå vidare ur sina grupper? Vem blir årets skytteligavinnare? Vart är Zlatan? Stjärnskotten, vilka blir det? Skrällarna? Skandalerna? Hur låter årets VM-låtar? Samlas det fortfarande fotbollsbilder som när vi var små?

Ni ser, det finns en hel del att gå igenom. Häng med på den enda uppladdningen ni behöver inför årets fotbolls-VM. Två fantastiska timmar ihop med oss på GeekPodden!

Medverkande:
Magnus Sörensen
Fredrik Fornänger
Florian Lindbom O’hara
Christof Sjöqvist

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399