Geekpodden samlar några av sina främsta panelmedlemmar med skräckkunskaper! Game of Thrones-fanatikern, Dödsexperten och ”vår extrema filmexpert” försöker ta tempen på hur skräckfilmen mår idag!

Ja, hur ser det egentligen ut på skräckfilmsfronten? Vilka trender ser vi inom genren idag? Vart är den på väg? Finns det nytänk eller är skräcken fast i gamla hjulspår resulterande i otaliga remakes och uppföljare?

2017 är ett skräckår där vi kastas ut i rymden, får slåss mot mumier och hamnar på mindre trevliga familjetillställningar. Kannibaler, vampyrer, zombier och rymdmonster slängs mot oss. Men skräms vi verkligen av detta fortfarande eller är vi trötta på att samma koncept återvinns år efter år?

Men inte bara skräck står på menyn. Här blir det anekdoter, X-men, Studio Ghibli, Terminator och mycket mycket mer! Så fram hörlurarna och följ med på en timmas resa in i skräckens värld!

Medverkade:

Fredrik Fornänger

Florian Lindblom O´Hara

Erik Svensson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399