Årets stora spelmässa E3 är över och GeekPodden har sugit in alla möjliga intryck, vridit och vänt på dem och nu format till ett galet långt podcastavsnitt. Det var helt omöjligt att hålla nere längden på ett avsnitt med så mycket att prata om… då har vi ändå skippat en massa från dessa fyra dagar sprängfyllda med spelnyheter.

Magnus, Andreas och Mikael guidar er genom årets upplaga av den stora E3-mässan. Vilka storspel har vi att se fram emot? Vilka mindre kommande titlar får man bara inte missa? Vilka överraskningar bjöds vi på? Fanns de några tydliga trender bland spelen? VR – dött eller levande? Leverade Nintendo tillräckligt för att göra de nyblivna Switch-ägarna nöjda ett år framåt? Och de där spelen många av oss alltid väntar på att få se mera av.. kom de?

Mikael drömmer om ett nytt Gunsmoke, Andreas söker med kikare efter Amy Hennings Star Wars-spel och Magnus gnuggar sina ögon över den oväntade avsakaden av en ny titel från From Software under mässan. Dessutom blir det ett gäng personliga “Best of E3”-listor.

Frågorna är många, GeekPodden står för svaren, häääääng med!

 

Medverkande:

Magnus Sörensen
Andreas Pettersson
Mikael Sörensen

 

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399