Glamouren, stjärnorna och röda mattan! Vi vet vilka dom är. Persbrandt, Spielberg och Lawrence. Men på andra sidan kameran står de riktiga hjältarna. De som sliter dag och natt för att filmen skall bli sådär bra som producenten och regissören önskar! Oftast förvandlas deras insats till ett namn i eftertexterna.

Geekpodden beger sig till Göteborg och får tag i några av dessa hjältar. De berättar om sina intryck och insatser, minnen och upplevelser. Helt enkelt berättelser från andra sidan!

Panelen denna gång består av en stämbandsinfekterad Fredrik Fornänger, kompositören Robert Lundgren och mutantälskaren Albin Olsson.  Förutom berättelser från filmvärlden pratas här också Mutant år 0, pirater och westernspel!

Häng med !

 

Medverkande:

Fredrik Fornänger

Robert Lundgren

Albin Olsson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399