Dom finns där lite överallt. Vissa är totalt värdelösa medan vissa är rentutav fantastiska. Vissa kan vara riktigt dåliga men ändå vara helt underbara när det kommer till underhållningsvärde.

Magnus har under de senaste åren fått lite extra feeling för dem och brukar köpa på sig ett gäng varje gång han är ute och reser. Fredrik får fina flashbacks när vi räknar upp flera av dem och på bordet framför oss ligger det driver av dessa härligheter…

Vi snackar såklart om B-filmer. Denna benämning på en film som vi inte riktigt kan med att sätta gränser runt vad som är och vad som inte är. Vi var i alla fall inte helt överens om hur man utser en film till b-film, men många gemensamma favoriter hade vi! Vilka är dina?

 

 

MEDVERKANDE:

Magnus Sörensen

Fredrik Fornänger

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399