Så var äntligen Geekpodden tillbaka igen efter vinteruppbehållet! Vi rivstartar med att titta tillbaka på det bästa från 2015! De bästa filmerna, de bästa tv-serierna och de bästa spelen! Och vilket år det har varit! Vi har fått Star Wars, Mad Max, Whiplash, Ant-Man, Mission Impossible, Jessica Jones, Outlander, Fallout 4 och Metal Gear Solid, Bloodborne, Witcher bara för att nämna några!

Vår härliga panel guidar och tipsar om det bästa, men även det du skall undvika från det gångna året. Geekpoddens panel detta premiäravsnitt består av rävarna Fredrik Fornänger, Filiph Johansson och Christof Sjöqvist, men även vår gäst filmexperten Florian O´Hara.

Medverkande
Fredrik Fornänger
Filiph Johansson
Christof Sjöqvist
Florian O’Hara

 

star-wars-force-awakens-official-poster-1536x864-336534116929-1Outlander Game of Thrones press metal-gear-solid-5

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399