Geekpodden är tillbaka med ett splitter nytt avsnitt, och denna gång blickar vår panel in i ”spåkulan”.  Vad har det kommande året att ge oss när det gäller film, spel och tv? Ni bjuds på heta tips om kommande händelser ni inte får missa men också vilka filmer etc ni ska undvika.

Blir ”Batman Vs Superman” en superflopp? Kommer Skarsgårds Tarzan ta filmvärlden med storm? Ska den sjätte säsongen av Game of Thrones bli den blodigaste och bästa hittills? Detta är bara några av frågorna som diskuteras!

I vår panel detta avsnitt finner vi Fredrik Fornänger, Filiph Johansson, Christof Sjöqvist och vår gäst, den enormt påläste bibliotekarien Jonas Larsson!

Häng med!

Medverkande
Fredrik Fornänger
Filiph Johansson
Christof Sjöqvist
Gäst: Jonas Larsson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399