Vårsäsongen 2024 avslutas med en kavalkad av tips inom film, serie och spel-världen, men också i form av aktiviteter som kan förgylla er sommar.

Thiger recenserar biovåren och när det kommer till biosommaren hakar vi alla på med starka tips på filmer i alla fall inte vi kommer att missa. Vad sägs om Deadpool & Wolverine, Borderlands, Alien: Romulus, Insidan Ut 2 och A Quiet Place: Day One för att nämna några!?

På tv-seriefronten ser det riktigt starkt ut med serier som House of The Dragon, The Bear, The Boys och Rings of Power. Men man får inte glömma av att pausa till och från för att ge sig på lite tv/data-spel i form av den smaskiga fortsättningen av Elden Ring med ett fläskigt DLC vid namn Shadow Of The Erdtree varvat med lite sötepöte action-strategi i Steam World Heist 2.

Ja ni ser, sommaren ser ju redan lite bättre ut, hur vädret än blir!

Tack för att ni lyssnar på oss, nu tar vi en paus och laddar om för hösten med fler härliga avsnitt åt er. Vi är tacksamma om ni som lyssnar sprider ordet om oss, delar med era vänner och recenserar oss på Spotify, iTunes och alla andra härliga ställen ni väljer att lyssna på. Trevlig sommar! / GeekPodden Crew

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399