Något som fascinerat inte bara Geekpodden, utan hela mänskligheter under historiens gång, är listor. Redan i antikens Grekland och Rom användes listor för att kategorisera och bevara kunskap. På 1600-talet såg vi framväxten av encyklopedier, där forskare som Denis Diderot använde listor för att strukturera all världens kunskap på ett tillgängligt sätt.

Med filmen (och boken) High Fidelity, fick topp-5 listan ett ordentligt uppsving och det är detta Geekpodden tar fasta på i detta avsnitt. Fredrik, Emil och Patrik har tagit fram ett gäng topp-5 listor i teman som de brinner för just nu! Det kommer blir fantasy, korståg, självgående gräsklippare och strategier.

 

Detta är första avsnittet på en serie då podden upptäckte att de fanns massvis av fler topplistor de ville nörda ned sig i. Så gillar ni topplistor har ni ett segment att se fram emot framöver.
Gillar man detta avsnitt kan man även leta upp avsnitt 244 där Erik och Gustav går bananas med sina topplistor.

 

Så luta er tillbaka och följ med oss när vi navigerar genom de fascinerande världarna som topp 5-listor har att erbjuda. Oavsett om ni är inbitna listälskare eller bara nyfikna, lovar vi att dagens avsnitt kommer att vara både lärorikt och underhållande.

 

Medverkande:
Emil ver3 Patric ver1 Fredrik ver2.1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399