Hur var det nu det skulle vara? Världen skulle styras av multinationella stora företag, gruvarbete utfördes på himlakroppar utanför jorden och replikanter som rymt till jorden skulle likvideras. Nu 2021 så har vi dock inte sett skymten av några replikanter. I vart fall inte vad vi vet!

Vi har inte heller hakat på den senaste trenden med flygande skateboards och tidsresande bilar. Eller gjort tv-shower som går ut på att ha ihjäl de tävlande!

Framtiden har målats upp på många olika sätt genom den popkulturella historien! Ibland kitchig och glad, ibland dystopisk och mörk!

Vissa av dessa framtider har nu passerats! För som alla givetvis har stenkoll på så utspelade sig Blade Runner 2019 och Tillbaka till framtiden del 2 år 2015! Hur pricksäkra på framtiden var de egentligen! Och vad hände egentligen med muren kring Manhattan?

 

Geekpoddens filmnördar Fredrik och Florian åker tillbaka till framtiden för att ge er svaren ni sökt, plockar fram frisyrerna ni längtat efter och analyserar uppfinningarna som ni önskar blev sanna!

Häng på!

 

Medverkande:
Fredrik ver2.1 Florian ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399