Märklig titel va? Vad kan detta spektakel handla om?

Magnus och Magnus har backat bandet och befinner sig på 90-talet för att lyfta fram en trio filmer som gjort ett stort avtryck hos dem båda. Vilken film har hängt med som gemensam favoritfilm från dag ett av deras vänskap, vad är så speciellt med den och vilka är de andra två filmerna som släpptes under två efterföljande år och dessutom har samma  skådis i huvudrollskläderna?

Ok ni har säkert listat ut det nu. Det är inte T2 (kanske världens festaste actionfilm), det är inte heller Arnolds trip till Mars i Total Recall eller Will Smiths alienjakt i Independence Day. Vi snackar the Rock, Con Air och Face/Off och vi snackar givetvis Nicolas Cage.

 

Medverkande:
Magnus Sörensen & Magnus Skogsberg

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399