Värdshuset där den gamle mannen kommer med ett hemligt uppdrag, magiska profetior, spelledaren som gör allt för att ha död på spelarna eller alla dessa monster som av någon anledning bor grannar med varandra i samma grotta! Har du spelat rollspel någon gång har du garanterat stött på något av dessa fenomen!

 

Och det finns fler. Många fler! I veckans avsnitt tar panelen itu med några av de mest klassiska klyschorna i rollspelsvärlden! Det bjuds på både bra och dåliga, klassiska och nya. Panelen är dessutom stundtals inte alls överens!

 

Panelen denna gång består av Fredrik som givetvis snöar in på Game of Thrones, litteraturexperten Jonas som själv varit med och utvecklat bland annat Chock, samt Sci-Fi experten Robert Q Kustosik som gärna benämner sig själv som Star Lord! Tre galningar som har spelat rollspel sen de lärde sig gå!

 

Det är klart att ni som lyssnare säkert ha fler klyschor! Skriv gärna på vår FB-sida i så fall!

Så underhåll er själva i isoleringens tider och häng med oss in i Rollspelens värld! Nu kör vi!

 

Medverkande:
Fredrik ver2.1 Jonas ver4

Samt vår ärade gäst Robert Q Kustosik
q

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399