När teknik strular och tiden inte räcker till får man ta till lite extra krafter. I dagens avsnitt gör Magnus just detta. En sen kväll tar han alldeles ensam till mikrofonen för att inte hamna i läget med en GeekPoddenfri vecka.

Spontant snack på sena kvällkvisten bjuder på historier om hur Sue Ellen Ewing för tio år sedan hamnade på hans kökshylla, GeekPoddens nya ölprojekt, brädspelshögar som bara växer, Magnus musikäventyr, hur man som småbarndsförälder får ta vara på varje sekund om man vill beta av en växande spelhög och varför sortering av skivor kan vara världens bästa terapi. Intressant? Kanske! Annorunda? Ja! Så blir det i veckans avsnitt av GeekPodden när Magnus lutar sig tillbaka och snackar direkt till er.

Lyssna på GeekPodden via valfri podcast-app, iTunes eller via www.geekpodden.se

 

Medverkande:

Magnus Sörensen

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399