Få filmer har varit så infytelserika för skräckfilmsgenren som The Evil Dead och få filmkaraktärer har en sån kultstatus som Bruce Campbells “Ash”. 1981 kom filmen som skulle bana vägen för en filmserie som skulle leva vidare och än idag inspirera och imponera.

Trilogin innehållande The Evil Dead, The Evil Dead 2 och Army Of Darkness, är en mätkig uppvisning i kärlek till filmkonsten och skapandeglädje. Sam Raimis galna visioner och Bruce Campbells resa till kultlegendar är en fröjd för ögat att följa.

Har du inte sett filmerna? Gör dig då en tjänst och avvakta med avsnittet och se filmerna först. Har du sett filmerna? Se om dem! För det var säkert ett tag sedan du såg dem. För oss blev det lite som en nyförälskelse och en start på en ny Evil Dead-pepp som inte ser ut att lägga sig på ett bra tag.

Vi snackar filmerna, folket bakom dem, inspelningskuriosa och en massa annat.

Häng med Magnus & Magnus till Sam Raimi och Bruce Campbells värld av galna upptåg! Glad Påsk!

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399