Idag är det ingen ovanlighet att man spelar tv- eller dataspel tillsammans. Dock görs detta som oftast över nätet, online. Förr i tiden spelade man med eller mot varandra, sittandes i samma soffa, kikandes på samma tv och spelande på varandras känslor.

Vem har inte skrikit ikapp med en vän under en match av Street Fighter eller Tekken? Häcklat spelaren med bilen som ligger allra sist i ett race av Mario Kart? Eller försökt täcka över sin sida av TVns splitscreen? Det är känslor  som inte går att nå via ett headset över nätet. Uttryck som “dålig förlorare” har aldrig varit mer aktuellt än under en Couch Gaming-session.

GeekPoddens panel tar en titt på historiens Couch Gaming-spel genom att gräva fram såväl klassiker som personliga favoriter. Super Bomberman, Resident Evil 5, Portal 2, Wild Guns, Pocky & Rocky och Rock n Roll Racing är bara några av spelen som dyker upp!

Vilket är ditt favoritspel när det kommer till Couch Gaming?

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399