Rollspelet Dungeons & Dragons har fått ett uppsving de senaste åren och detta mycket tack vare den hyllade serien Critical Role! Där tar Dungeon Master Matt Mercer med vänner sig an drakar, gudar och andra utmaningar i landet Exandria.

I det här avsnittet dyker Geekpodden  ned lite på D&D men framförallt fenomenet Critical Role. Vad är ens det?
Nyfiken på att veta mer om D&D eller CR? Redan frälst men vill höra lite andra Critters ge sin syn på allt vackert i Critical Role? Vill du kanske höra hur Erik förklarar hur man ska göra för att låtsas vara engagerad i vad andra intresserar sig för? Inga problem, hardcore-fansen Patric och Filiph, nyfrälsta Andreas samt nooben Erik guidar dig med varsam hand in i Mathew Mercers värld.

Varmt välkomna att haka på!

 

MEDVERKANDE
Erik ver1 Filiph ver3 Andreas ver1 Patric ver1

 

IMG_1198

 

IMG_1199

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399