Ett Mecka för brädspel skulle man kunna kalla evenemanget Brädspelsmania som äger rum i Trollhättan varje vår och höst! Hundratals brädspel finns att låna, familjer lär ut Ticket To Ride till sina barn och spelutvecklare visar upp sina kommande alster!

Givetvis är Geekpodden på plats för att bevaka detta! Förutom att vi själva provar och berättar kortfattat om några spel så finns här eminenta gäster! Jonathan Fryxelius som är en av skaparna bakom världssuccén Terraforming Mars pratar om nästa års kommande släpp, Youtubern Josef Sannholm peppar för Essen och skaparen bakom demonspelet Goethia berättar om hur det är att vara förföljd av religiösa demonister!

Fredrik, Gustav, Emil, Erik och Filiph är det som skapar kaos på eventgolvet. Dessutom blir det nyheter från teknikens, superhjältarnas och skräckfilmens värld! Och givetvis peppas det för det kommande Megagamet i Game of Thrones-världen!

Häng på!

 

MEDVERKANDE:
Fredrik ver2.1 Filiph ver3 Emil ver3 Erik ver1 Gustav ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399