Vi har väl alla stött på det. Utannonseringen av att ett spel ska ta klivet från tv och datorskärmarna upp till den vita duken. Ett spel vi verkligen älskar och därmed tänker att “shit, det har kommer ju bara bli så fläskigt!”. Peppen byggs och bara för att ganska snart

totalt rivas ner när första trailern anländer. För att inte snacka om slutprodukten i den kompletta filmen. Filmer som Super Mario Bros, Resident Evil, Mortal Kombat, Assassins Creed, Tomb Raider m.fl…. är de verkligen något att ha?

Varför blir det såhär när just spel ska föras över till film? Går det att göra bra film baserat på spel eller är det ett dödsdömt projekt när de väl startats upp? Finns det några bra filmer baserade på spel och vilka spel skulle vi vilja se filmversioner av?

Ni som lyssnare får gärna dela med er om vilka filmer baserade på spel som ni tycker blivit riktigt bra och gärna även vilka spel ni skulle vilja se göras film av!

 

Dessutom blir det nyheter i form av Star Wars, Bloodshot och Gemini Man.

Detta och en hel mer i veckans avsnitt utan GeekPodden!

Lyssna via valfri podcast-app, iTunes. Acast eller via www.geekpodden.se

 

Magnus Sörensen Florian ver2 Fredrik ver2.1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399