Ibland är livet lite för lätt… i alla fall för GeekPodden. Därför valde vi att ställa oss själva inför en svår utmaning. En riktigt svår utmaning, men galet kul!

GeekPodden reste till Göteborg för att testa på ett Escape Room. Företaget “Gothenburg Escape Game” stod för underhållningen och vi för en timmes underbart underhållande förvirring.

Men vad är egentligen ett Escape Room? Ja, tänk dig ett “peka och klicka”-speläventyr från 90-talet, blanda det med att leka detektiv/utredare á la C.S.I. Vanligtvis ska blir du inlåst i ett rum och ska ta dig ut. Eller så ska du bryta dig in i ett rum eller ett kassaskåp innan tiden tagit slut. I vårt fall blev det en utmaning där vi skulle bryta oss in i ett laboratorium och hitta fem bevis på att något fuffens pågick där inne.

Problemlösning och samarbete under press stod i centrum under cirka en timme. Men hur gick det för oss? Ta en lyssning på veckans avsnitt av GeekPodden!

MEDVERKANDE:

Magnus Sörensen
Fredrik “Frallan” Fornänger
Emil Thell
Filiph “Smygarn” Johansson
Erik Svensson

 

Vill ni veta mer om Gothenburg Escape Game? Kolla in deras hemsida här. Vi rekommenderar verkligen deras Escape Rooms! http://www.gotescape.se

GeekPodden på Escape Room i Göteborg. Gothenburg Escape Game! GeekPodden på Escape Room i Göteborg. Gothenburg Escape Game! GeekPodden på Escape Room i Göteborg. Gothenburg Escape Game!

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399