GeekPodden är äntligen tillbaka efter en somrig semester! Givetvis har vi laddat batterierna, tankat hjärnbalken och spetsat ammunitionen inför den kommande hösten! Vi kommer att bege oss in i läskiga ”Escape rooms”, prova på mat och film i nya kombinationer, samt utsätta oss för nya spelexperiment! Detta och mycket, mycket mer! Men först skall sommaren avhandlas!

Panelen delar med sig av sin otroligt nördiga (nåja) sommar och tankar inför hösten. Gustav har fallit ned i Magic-träsket igen, Erik gottar sig i sin ”Bang bang” (vad är det??), Sara minns sin Emmylou Harris, Florian avslöjar sitt baseballberoende och Fredrik hyllar Narcos! Bland annat! Självklart blir det nyheter, tips och mycket annat som vanligt!

Geekpodden är tillbaka!

MEDVERKANDE:

Fredrik Fornänger

Gustav Mattsson

Erik Svensson

Sara Hast

Florian O´Hara

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399