Med alla fantastiska nyheter som poppat upp den senaste veckan så gräver podden ned sig i flertalet av dom! Twin Peaks är tillbaka i rutan, Alien på vita duken och snart Tom Cruise i flygplanet! Appar som agerar flickvänner, Jeff Goldblum som jagar dinosaurier och superhjältefilmer som byter regissörer! Mamma Mia! Och detta är bara ett axplock av det vi tar upp i detta avsnitt!

Temat fortsätter på det som inleddes i avsnitt 139, dvs hur skulle ditt drömbrädspel se ut! Vilka mekaniker använder man sig av? vilken handling skall spelet ha? Vad inspireras det av? Denna gång är det Fredrik och Patric som delar med sig av sina brädspelsdrömmar!

Just det! Eriks visdomsord måste vi ju även nämna!

Medverkande:

Fredrik Fornänger

Patric Hjelm

Erik Svensson

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399