Vi får återigen besök av brädspelsgurun Deja Trajkovski som berättar lite kort om brädspelsmässan Essen och tipsar om det allra bästa bland de allra senaste brädspelen.

Det blir bland annat snack om “Terraforming Mars”, “A Fest For Odin”, “Gloomhaven” och en massa annat. Magnus har t.ex. fortfarande inte slutat spela “Shadows Of Brimstone” och kan inte sluta babbla om det. Men kanske kan Dejans tips om Gloomhaven få honom in på ett nytt mastodonspel? Kickstarter-spel får lite extra uppmärksamhet. Hur funkar det? Varför Kickstartar man? Är det för alla?

Utöver det blir det som vanligt ett hett nyhetsrace signerat Fredrik “Frallan” Stark.

(En fråga du kan ställa till dig själv som du sedan får svaret på under avsnittet. Testa och se om du har rätt…. “Hur många kilo spel (ja, kilo spel!) köpte Dejan och hans reskamrat med sig från besöket på brädspelsmässan Spiel Essen?” Gissa och lyssna!)

/GeekPodden Crew

Medverkande:
Magnus Sörensen

Fredrik Fornänger

Dejan Trajkovski

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399