I veckans avsnitt av GeekPodden tar vi oss an film, serier, böcker och spel  som går under genren sci-fi. Science Fiction eller ännu kortare, SF. Magnus, Fredrik och veckans gäst Robert “Q” Kustosik tar på sig sina rymdhjälmar, spänner fast sina laserpistoler och riktar blicken framåt och uppåt!

Rymd, dystopiska framtidsvisioner, robotar och en hel del annat som man lätt knyter samma med just sci-fi. 2017 ser ut att bli ett riktigt intressant år för genren och vi har valt att plocka ut våra favoriter. Favoriter som har en lång historia och samtidigt är aktuella med helt nya delar i form av var sin film under året. Fredrik tar sig an Bladerunner, Magnus grottar ner sig lite extra i Guardians Of The Galaxy och “Q” ger oss alla en finfin inblick i serien som står som grund till kommande filmen “Valerian and the City of a Thousand Planets”.

Vad betyder Sci-Fi för oss? Hur var första mötet? Hur ser det ut nu kontra då? Nyheter förresten… Castlevania som tv-serie? Game Of Thrones som öl? Häng med!

Kanske har du själv några favoritfilmer när det kommer till sci-fi? Dela gärna med dig på vår Facebooksida så får vi se vilka filmer som visar sig vara de mest populära!

/GeekPodden Crew

Medverkande:
Magnus Sörensen

Fredrik Fornänger

Robert “Q” Kustosik

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399