Årets stora filmgala är tillbaka för 89:e gången och GeekPodden synar i vanlig ordning de filmer som blivit nominerade, tippar vinnare och försöker sia de riktiga stora skrällarna. Det blir glitter och glamour på Hollywoods röda matta. Skådisar som fightas om kamerans uppmärksamhet och som artigt klappar och ler när de precis förlorat chansen till en Oscar (fast de säkerligen kokar inombords).

Sedan har vi alla de stora frågorna som vi hemma i tv-sofforna frågar oss. Tar filmen “La La Land” några statyetter? Den har trots allt 14 nomineringar (lika många som “Titanic” och “All About Eve”). Och hur kommer det gå för vårt svenska bidrag “En man som heter Ove”? Värd för årets gala är talkshowvärden Jimmy Kimmel, hur sköter han sig? Får vi något minnesvärt ögonblick som den legendariska “selfien” eller någon härlig dunderskräll? Kommer Deadpool våldgästa och ta över hela galen? Den som lever får se!

Häng med när GeekPodden värmer upp inför den stora filmfesten!

/GeekPodden Crew

 

Medverkande:

Magnus Sörensen

Fredrik Fornänger

Florian Lindblom O’hara

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399