“De ofilmade historierna”!
Historien är full av fantastiska, fruktansvärda och spännande händelser, som gjorda att filmatisera! Vi har följt William Wallace kamp mot Engelsmännen, klurat i mordet på JFK och fått otal antal filmer som utspelar sig under andra världskriget.

Men det finns fortfarande många intressanta berättelser som ännu inte har visats för oss! Det är som tände vår poddpanel denna vecka! Var och en av deltagarna tar fram en spektakulär historia som skulle bli helt fantastisk som film eller tv-serie!
Dessutom är “Hjulet” tillbaka för säsongen, det bjuds på nyheter och mycket, mycket mer! Det är bara att hänga med!

MEDVERKANDE:
Fredrik Fornänger
Erik Svensson
Emil Thell

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399