GeekPodden rapporterar från sin lilla comic book-turné i somras. Las Vegas och Los Angeles serietidningsbutiker fick sig otaliga besök av Magnus och Erica som inte bara synade vad som fanns på hyllorna utan också shoppade rejält bland alla nya och gamla serier som sprangs på under besöken.

Det blir dessutom nyheter direkt från serietidningsvärlden. För vem tusan är Jessica Jones som plötsligt dyker upp i DareDevils värld i form av en egen tv-serie på NetFlix? Kommer Supergirl funka som tv-serie? Blir det ytterligare en X-men-film med Bryan Singer bakom ratten redan 2018?

Häng med Magnus, Erica, Filiph och Frallan i veckans avsnitt av GeekPodden!

(Kolla in vår Facebooksida för mer bilder från Comic Book-resan!)

_MG_9153

 

Medverkande

Magnus Sörensen
Filiph Johansson
Fredrik Fornänger
Erica Nyberg

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399