De har alltid funnits där och de blir bara fler och fler. Rykten om vad som hänt… men har det verkligen hänt? Vad är sant och vad är falskt? Vissa rykten hänger kvar längre och blir större än andra, så kallade myter och legender. GeekPodden gräver djupt i historierna, försöker reda ut hur det egentligen ligger till.

Baserades verkligen Motorsågsmassakern på en verklig händelse? Är det en statist som hänger sig själv i bakgrunden i den där scenen i Trollkarlen från Oz? I filmen the Crow, ser vi verkligen när Brandon Lee blir skjuten till döds på riktigt i filmen? Detta och en massa andra myter och legender från filmens värld och verkligheten.

Nya musiktips i säsongens nya Spotifylista, nyheter från nöjesvärlden och vi får dessutom veta hur Elsa (från Disneyfilmen Frozen) och Loki (från Avengers/Thor) hade klarat sig i huvudrollerna i storfilmen Titanic.

Medverkande

Magnus Sörensen
Fredrik Fornänger
Erica Nyberg

Munchkin

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399